Inbouw kledingkasten

Inbouw kledingkasten zijn kledingkasten op maat, maar dan nog een stapje verder. De kast wordt namelijk helemaal in de beschikbare ruimte ingebouwd. De ruimte wordt daardoor natuurlijk optimaal benut en de kast wordt als het ware een deel van de woning.

Het grote voordeel van inbouw kledingkasten is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen en aan de maat van de beschikbare ruimte kunt aanpassen. Bij de meeste meubelmakers werkt dat als volgt. Je kiest een basismodel, geeft de gewenste maten aan en kiest de indeling. Vervolgens kun je vaak kiezen uit talloze stijlen en kleuren e.d. voor de deuren en de afwerking van de kast.

inbouwkastenOfferte aanvragen

Inbouw kledingkasten zijn dus uniek ontworpen voor jou. Logisch dat dat wel wat duurder is dan een gewone standaardkast van een landelijke keten van meubelwinkels.

Toch kun je voor een redelijke prijs klaar zijn als je bij een aantal meubelmakers offerte aanvraagt en deze vergelijkt op punten als prijs, materiaalkeuze, levertijd, eventueel installatiekosten en service. Wees kritisch en ga niet met de eerste de beste meubelmaker in zee.

Ontwerp je ideale kast en laat hem voor een ideale prijs maken! Want inbouw kledingkasten zijn bedoeld om jarenlang van te genieten.

Zelf maken?

Als je voor een ├ęchte inloopkast wil gaan kan je ook heel wat geld besparen door ze zelf te maken. Op deze website kan je daarover heel wat tips & advies vinden!